Visie
Projecten
Bureau

CPO Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

OntwikkelSamen

Kleinschalige woningbouwprojecten kunnen een prima antwoord zijn op de huidige woningmarktsituatie. Voor zowelwoningzoekenden als gemeenten bieden kleinschalige projecten in de gegeven marktomstandigheden kansen om maatwerk te kunnen leveren en bouwprojecten betaalbaar en realiseerbaar te maken.

 

Wij zien daarbij mogelijkheden voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. In dat geval neemt een groep particulieren, georganiseerd in een vereniging of stichting, het voortouw om gezamenlijk, in eigen beheer en met zelf gekozen partners een woningbouwproject voor zichzelf te ontwikkelen en te bouwen.

 

OntwikkelSamen heeft door samenwerking de krachten gebundeld met en heeft hiermee voor zowel gemeenten als zelfbouwers de benodigde specialistische kennis en ervaring op het gebied van CPO-projecten.  Variërend van quick-scans voor CPO-beleid, het organiseren van CPO-markten tot en met de begeleiding van CPO-groepen, vanaf de initiatieffase tot aan de bouw. De samenwerkingspartners zijn Axon adviseurs, mual architecture, Draisma Hilbrands architecten en Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs (voorheen Tromp Partners Architecten).

 

www.ontwikkelsamen.nl 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.