Visie
Projecten
Bureau

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwenDuurzaam bouwen is een belangrijk issue geworden bij het ontwerpen van gebouwen. Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs volgt continu de innovatieve ontwikkelingen ten aanzien van de toepassing van duurzame materialen, bouwmethoden, milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid. Binnen vijf jaar zal de energieprestatie gehalveerd zal moeten worden en de CO2 reductie moet in 2020 op 30% liggen.

 

Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs ziet daarbij de ontwikkeling dat er additionele factoren, zoals gezondheid van de gebruikers van de gebouwen, het grondgebruik, de waterhuishouding en de afvalstromen, ofwel de  totale levenscyclus van gebouwen een essentiële rol gaan spelen.

 

Duurzaam bouwen is toe aan de volgende fase. Niet meer energievretende gebouwen maar energie opwekkende gebouwen, geen verspillende materialen, maar hergebruik van materialen zijn belangrijke issues aan het worden.

 

Duurzaam bouwen vraagt om uitgebreide kennis, innovatiekracht en praktische toepassingen met een optimale en integrale samenwerking tussen alle partijen. Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs beschikt over de know how om duurzaam bouwen succesvol toe te passen in alle bouwprojecten rondom utiliteitsbouw, scholenbouw, woningbouw en de bouw van zorgcentra.

 

Maak eens kennis met Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs. Bel voor onze visie op duurzaam bouwen: 0515 42 58 00.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.