Visie
Projecten
Bureau

Voor het bouwen van scholen is Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs dé specialist in scholenbouw, in zowel het basisonderwijs, voortgezet onderwijs als hoger onderwijs.

 

Als innovatieve voorloper van het Bouwwerk Informatie Model (BIM) ontzorgt Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs u als klant graag van begin tot eind in het gehele ontwerp- en bouwproces.

 

Gebouwen weer een nieuwe leven geven waardoor de levensduur wordt verlengd, de locatie wordt behouden en waarmee organisaties nieuwe impulsen kunnen krijgen.

 

Bestaande gebouwen kunnen een herbestemming krijgen. Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs levert een uitdagende bijdrage aan de functiewijziging van gebouwen, met behoud van het goede.

 

Naast het halveren van de energieprestatie in de komende jaren, moeten gebouwen ook bijdragen aan de gezondheid van de gebruikers en afvalstromen, ofwel de totale levenscyclus van gebouwen.

 

OntwikkelSamen heeft door samenwerking de krachten gebundeld en heeft hiermee voor zowel gemeenten als zelfbouwers de benodigde specialistische kennis en ervaring op het gebied van CPO-projecten.

Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs biedt ruimte voor onderzoek. Een van onze architecten heeft onderzoek gedaan naar het begeleiden van een krimpproces, wat dit vraagt van een architecte en in welk spaninngsveld je moet opereren om nieuwe energie in een krimpende regio vrij te maken.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.