Visie
Projecten
Bureau

Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs

Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs is een architectenbureau in Sneek, Friesland, met een gezonde dosis noordelijke nuchterheid. In een open cultuur werken alle medewerkers intensief met elkaar en met opdrachtgevers samen. Bij de ontwikkeling van gebouwen leidt de aanpak van ons architectenbureau tot een uniek, doordacht evenwicht tussen de wensen en ambitie van opdrachtgevers en gebruikers, onze ambitie en de beschikbare budgetten.

 

Het is de ambitie van ons architectenbureau om zich voortdurend te ontwikkelen en creatieve, uitdagende en milieuvriendelijke woon- werk- en onderwijsgebouwen te ontwikkelen, waarbij de prestatie van het gebouw voorop staat. Daarbij maken we gebruik van milieuvriendelijke materialen, passen we energiezuinige en innovatieve technieken toe en zijn flexibiliteit en duurzaamheid kernbegrippen.

 

Brede expertise

De beheersing van de vakdisciplines en de jarenlange ervaring maakt dat Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs in alle stadia van het ontwerp- en bouwproces, vanaf het eerste idee tot en met de feestelijke opening, een project kan beheersen ten aanzien van functionaliteit, kwaliteit, planning en geld.

 

Zo willen wij met ons architectenbureau Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs actief bijdragen aan een gezonde en kwalitatief hoogwaardige leef- werk- en leeromgeving voor nu en voor later.

 

 

Op 1 januari 2017 zal Tromp architecten en adviseurs (voorheen Tromp Partners Architecten) verder gaan onder de naam Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs. Binnen de Wijbenga Groep zal de expertise en kwaliteit die u van Tromp 'de scholenbouwer' kent verder uitgebouwd worden. Het sterke team van ervaren, gespecialiseerde architecten, projectleiders en BIM - bouwkundigen adviseert en ondersteunt u graag bij al uw ontwerp- en huisvestingsvraagstukken.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.